Heijastuksia

Kävin tänään tutustumassa Hämeenlinnan taidemuseon uuteen näyttelyyn, ”Heijastuksia”. Teemana kesän ajan auki olevassa näyttelyssä on peili ja sen merkitykset. Iisakki piti erinomaisen puheen näyttelyn avauksessa pohtien poliitikkojen saamia kehoituksia katsoa peiliin. Jokaisen on syytä aina välillä pohtia tekemisiään ja arvioida, onko toiminta ja puheet tasapainossa. Luottamusmiehillä se on erityisen tärkeää. Näin kesätauon korvalla, suosittelen jokaiselle luottamusmiehelle joko tiukkaa tuijotusta tai varovaista katselua…. Peili voi olla tässäkin hyvä apuväline. Elokuussa työ kun jatkuu entistä vaativampana ja haastavampana. Kerätään siis voimia, palautetta ja näkemyksiä sekä elämyksiä ja luodaan tavoite syyskaudelle.  Ps. se näyttely kannattaa käydä katsomassa…

Jätä kommentti

css.php