Sopu sijaa antaa

Käytännön esimerkki rakenteellisesta uudistuksesta ja uudenlaisesta ajattelusta: päivän uutinen Arx-talon käyttämisestä nuorisotilana. Loistava esitys ja erinomaista uutta ajattelua, jossa ei pidetä kiinni saavutetuista eduista ja asetelmista vaan katsotaan juttuja uudenlaisista kulmista. Verkatehdas voi ja pitää tosiaan olla kaikenikäisten olohuone. Hyvä hyvä!!

Tälläisiä esityksiä, ajatuksia lisää. Tilojen järkevää käyttöä, koulut toimintakeskuksiksi, eri-ikäisten ihmisten kohtaamispaikoiksi. Ja kaikki ne kankeudet, joita vaikkapa Lammilla nyt koetaan koulun tilojen käyttämisessä, on saatava pian oikeamaan. Jos säännöt tai päätökset ovat huonoja, on niitä oikaistava ja muutettava. Neuvotellen ja vastuuta ottaen. Ennen syyssateita.
Mutta nyt vielä nautitaan ihanista syysilmoista ja houkutellaan kaveri lenkille mukaan, sekä sielun että ruumiinhoitoa. Siihenkin meillä on hienot puitteet!

Jätä kommentti

css.php