Elinvoiman lähteillä

Eilen pääsin mukaan porukkaan, joka pohtii elinvoiman lähteitä. Ei siis vaan ruikuta kaiken sen perään, mikä ei toimi ja mistä on luovuttava, vaan etsii kokonaan uutta tapaa lähestyä asioita ja rakenteita. Tapaa nähdä toisin. Intohimo tekemiseen, se että asioilla on merkitystä, on elämän suola. Meillä jokaisella se lähtee ehkä hieman erilaisista jutuista. Perhe, parisuhde, mielenkiintoinen työ, liikunta, politiikka… musiikki? Mitkä ovat Sinun elinvoimasi lähteet?

Kommentti artikkeliin “Elinvoiman lähteillä”
 1. Merja Vahter sanoo:

  Hei Sari,

  Minun voimani lähteenä toimii muiden ihmisten kanssa yhdessä tehty työ. Uskon vakaasti, että siten saamme parhaimpia tuloksia aikaiseksi.
  Ainainen natina ja kitinä on vain tapa luistaa omasta vastuusta sekä mahdollisuudesta rakentaa aina vaan parempaa Suomea asua, elää, opiskella, tehdä työtä ja yrittää.

  Toki hyvä parisuhde ja keskinäinen luottamus ja kunnioitus antavat kaiken tekemiselle hyvän pohjan. Lasten kasvun ja kehittymisen seuraaminen on myös aivan mahtava etuoikeus, edes sen yhden ainoan oman 🙂
  Sattumoisin oma rikkauteni on siinä, että olen saanut yrittäjäurani aikana kohdata poikkeuksellisen suuren määrän lapsia. Heitä kohtaan mitä erilaisimmissa yhteyksissä edelleen lähes päivittäin. Lapsia, teinejä, nuoria ja nuoria aikuisia.

  Nykyisessä työssäni taas saan päivittäin miettiä erilaisia luovia keinoja edistää eri-ikäisten ihmisten työllistymistä, kannustaa yrittäjyyden visaiselle, mutta sitäkin mielenkiintoisemmalle polulle. Kannustaa ja innostaa heitä.

  Eikä suinkaan vähäisimpänä, mahdollisuuteni saada olla vaikuttamassa yhteisiin haasteisiin poliittisissa luottamustehtävissä, on mitä antoisinta. Sitä hommaa täytyy lähes rakastaa, jotta sitä viitsii näin antaumuksella tehdä. Onneksi saan tehdä sitä mm. Sinun kaltaistesi kanssa. Tehdään kumpikin parhaamme omilla tahoillamme erikseen sekä tarvittaessa yhdessä. Määrätietoisella tavalla yhteiseen hyvään pyrkien.

  Energiahalauksin

  Merja V.
  Kokoomus, Lahti
  http://www.merjavahter.fi

Jätä kommentti

css.php