Äänestämällä voit vaikuttaa

Tahdon kiittää Ajankohtaista kakkosta ja sen homoiltaa- omituinen otsikko muuten, koska tulee heteroilta? Loistava ajoitus keskustelulle kirkosta ja sen roolista suomalaiselle yhteiskunnalle. Lavennetaan keskustelu koskemaan kirkkoa kokonaisuudessaan, sen roolia suomalaisten arjessa ja juhlassa ja sen merkitystä meille kaikille. Yhteiskuntamme on moninaistunut ja sirpaloitunut nopeasti, silti meillä kaikilla on kaipuu joihinkin yhteisiin asioihin. Mistä koostuu suomalainen elämäntapa? Miksi on edelleen lottovoitto syntyä suomalaiseksi?
  
Siksi, että elämme edelleen maailmanlaajuisesti ja eurooppalaisittainkin erittäin tasa-arvoisessa yhteiskunnassa jossa yksilöllä on yhtäläiset mahdollisuudet osallistua, vaikuttaa ja olla subjektina omassa elämässään riippumatta sukupuolesta, uskonnosta, iästä tai vaikkapa sukupuolisesta suuntautumisuudestaan- mistään henkilökohtaisista ominaisuuksista. Tästä meidän kannattaa pitää kiinni, ja tätä asiaa suojella, varjella ja kehittää keskustellen, erilaisia näkökulmia kuunnellen, mutta kuitenkin ihmisen arvoa kunnioittaen. Minkälainen on sinun kirkkosi? Näytä se äänestämällä seurakuntavaaleissa. Siten voit aidosti vaikuttaa.

Jätä kommentti

css.php