Varoitus- aitoa ja avointa vaalimainontaa!

Näissä vaaleissa ei valita idolstähteä, ei rohkeinta pudottajaa tai taitavinta manipuloijaa. Näissä vaaliessa valitaan Suomen tulevaisuuden suunta. Ollaanko edelläkävijöitä ja menestyjiä vai kyräilijöitä ja perässähiihtäjiä? Miten peruspalvelut hoidetaan? Minkälaiseksi muodostuu varhaiskasvatuslaki, vanhuspalvelulaki, terveydenhuollon järjestämislaki, kuntalaki? Tarvitaan päättäjiä, joilla on arki hallussa ja päätöksenteon rakenteet hanskassa, kumppaneita joka puolella ja keinot vaikuttaa. 

”Sari on ratkaisukeskeinen ideoija, uuden luoja ja tekijä. Ei valita vaan vaikuttaa. Vie loppuun sen minkä aloittaa. Loistava organisoimaan. Aidosti välittää ja huolehtii lähimmäisistä. On jo valtakunnallinen toimija ja ollut vaikuttamassa valtakunnan politiikassa, vaikka kansanedustajan ura on vasta edessä.

Laaja suhdeverkosto – valtakunnallisestikin! Uskomaton verkottuja. Vaatimaton saavutuksistaa,, vaikka aineksia olisi jo henkilöhistoriaan. Sari ei vaan yritä tehdä, Sari tekee. Erinomainen esikuva ja kansanedustaja kenelle tahansa. Tässä vain joitakin niistä syistä, miksi Sari on minun kansanedustajani” Ruut Kallioinen, Hämeenlinna, yrittäjä, asianajaja.

Suomi tarvitsee näkemystä, kokemusta, intoa ja rohkeutta, yhteistyökykyä ja avoimuutta. Yksin ei kukaan pärjää. Gallupit veikkaa minusta läpimenijää- seuraavaa kokoomuslaista kansanedustajaa Hämeestä. Tule mukaan tekemään toivosta totta- äänestämällä kasia! (tai mitä hyvänsä numeroa 2-15; Hämeessä, muualla pysymällä Kokoomuksen listalla!)

8 kommenttia artikkeliin “Varoitus- aitoa ja avointa vaalimainontaa!”
 1. avatar scream sanoo:

  Viimeisessä lauseessa (suluissa) perustelet selkeästi, miksi en ännestä puoluettasi, kuten aina ennen, viimeksi sinua.

  Puhut hienoja peruspalveluista ja olet ollut yhtenä aktiivisimmista tekemässä niitä rapauttavia päätöksiä. Kiemungin hengenheimolaisena ja ”aisaparina”, olet ollut vain viisaampi, noudattaessasi ”vaikeneminen on kultaa”, iisakin uhrautuessa hölmöyttään olemaan sylkykuppi, yhteisten hankkeidenne kritisoijille.

  Olisit rehellinen ja profiloituisit myös vaaleissa ”100% kiekkoäidiksi”, muistatko?

  Et ainakaan ottaisi kunniaa peruspalvelu-asioissa ansioitumisessa, kun totuus on päinvastainen. (myönnän, että monet osaa sen taktiikan, että äärimmäinen röyhkeys saa opponentin sanattomaksi)

 2. avatar sarirautio sanoo:

  Terve scream,

  väitän että peruspalveluiden kehittämisessä ja parantamisessa olemme Hämeenlinnassa päässeet aimo askelia oikeaan suuntaan. Valmista ei ole, ja paljon on vielä hommia tehtävänä, mutta tavoite ja suunta on hyvä. Ja missään nimessä kukaan ei voi yksin ottaa kunniaa missään politikan tekemisessä, työ on aina yhteistyötä. Kunnian otan kyllä avoimemmasta keskustelukulttuurista ja vuorovaikutuksesta.

  Kiekkoäiti vittausta en ymmärrä, mutta se ei liene tarkoituskaan;) Tosi on että perheessäni on erityisen jännittävä kevät, mulla vaalit ja miehellä kaksi voittoa kiekkofinaalissa. Ja kävi vaaliessa miten hyvänsä, maanantaina menen Blues-HIFK peliin neljänteen loppuotteluun.

  Iloisin terveisin vaalikentiltä, ja leppoisaa meinikiä toivottaen,
  Sari

 3. avatar scream sanoo:

  Pakko myöntää, sinussa on ainesta poliitikoksi! Osaat olla positiivinen, etkä sorru ”vihanpitoon”, vaikka sinua kritisoitaisiin, massiivinen ero Kiemunkiin.

  Eroa selittää pitkälle se, että edustat ”Toivo”-puoluetta ja vastuunkantoa…., tosiasia on se, että iisakki edustaa katkeruus- ja kaunapuoluetta (ei ole väliä, vaikka itse ei pärjää, kunhan muillakin menee huonosti). Oikealla asialla olette kokonaisuutena, mutta ääneni meni muualle, vaikka viime vaaleissa äänestin juuri sinua.

  Raaka tosiasia on se, että olet sydänjuuriasi myöten ”suossa” HPK:hon, ”ritarihalliin”, liigakiekkoon jne… Se sinulle suotakoon, mutta:

  Et saisi kehuskella perusturva-arvoilla, kun olet ollut junailemassa miljoonia liigakiekon hyväksi, samalla kun kaupunki on laiminlyönyt juridiset velvoitteensa……

  Niinkuin totesin, iisakkia viisaampana vältit vastuun, olit viim. puol vuotta hiljaa….

  Asioilla on tapana lutviutua, nyt sosiaalinen tilaus on PerSuille

 4. avatar Sari Rautio sanoo:

  Pakko kysyä vielä että mitä miljoonia ja minkä liigakiekon? Kiitos siitä edellisestä äänestä, toivottavasti löydät ehdokkaan joka vastaa paremmin näkemystäsi hyvästä asioiden hoitamisesta.
  Elinvoimaisuuden edistäminen on kunnan toinen perustehtävä peruspalveluiden ohella- ne ovat kuin se kuuluisa muna-kana ilmiö, jossa tarvitaan elinvoimaa että voidaan saada resursseja peruspalveluihin että elinvoima pysyisi yllä….
  Hyvää yötä!
  Sari

 5. avatar Silvon Tapsa sanoo:

  Hyvää ”vaalipäivän aattoa”!
  Kokoomuksen politiikassa minua ihmetyttää, miksi aina sivuutatte kysymyksen siitä, kuinka ihmisten taloudellista tasa-arvoa voitaisiin parantaa!
  Kerta kerran jälkeen tulee se standardi-vastaus, että työ on sitä parasta sosiaali-turvaa.
  Sehän ei ole mikään vastaus kysymykseen. On vaan toteamus, joka on itsestään selvä jokaiselle. Ei SITÄ tarvitse papukaijan tavoin toistaa vastauksena, niin kysymykseen kuin kysymykseen. Ihmiset, joilla on töitä, ovat jo nyt edullisessa asemassa!
  Kysymys, johon vastausta odotetaan on, miten sen kansan-osan jolla ei ole paikkaa työ-elämässä, jotka ovat sairaita t.m.s. miten heidän taloudellista tilannetta voitaisiin kohentaa.
  Siihen ei todellakaan riitä vastaukseksi, että kaikkein parasta on tehdä töitä!!!
  Parempaa analyysia odotan?! En mitään ylimalkaista slogania…
  Terv! Silvon Tapsa

 6. avatar Sari Rautio sanoo:

  Hyvää vaalipäivän aamua!

  Parasta on että ne jotka voivat tehdä työtä, tekevät, ja ne jotka eivät voi, saavat tarvitsevansa tuen. Nyt samalla kakulla on liikaa jakajia, ja niille jotka tarvitsevat enemmän, jää vähemmän.
  Siksi se työ on kaiken a ja o.
  Aurinkoisin vaaliterkuin,
  Sari#8

 7. avatar Silvon Tapsa sanoo:

  Ja vielä kapeammaksi käy kakku, kun valtiovarainministeri jakaa murusetkin EU-maiden pankeille.

 8. avatar Jur.kand. sanoo:

  TIMO SOINILLE TYÖRAUHA

  Timo Soini on ainoa puoluejohtaja, joka on ollut pitkällä, 21 kuukauden opintomatkallla Euroopan unionissa ja kokenut muutakin kuin lounaat ja yhteiskuvat kokouksen ja pikaisen pyrähdyksen jälkeen. On uskaltanut avata suunsa ja kysellä seuraavien vastuiden perään. Pienellä maalla on jo nyt epävarmoja, ehkä piankin velkajärjestelyissä menetettäviä saataviaan Kreikalta ja islannilta 852 milj euroa.
  Päälle ovat Lipposen pääministerinä ilmeisesti unionin huippuviran toivossa – Itä-Euroopan entiset miehitetyt maat ja baltit murskasivat Lipposen ja Halosen toiveet johtoviroista -neuvottelemat 74 milj euroa jokikisessä budjetissa maailman rikkaimpien Saksan, Hollannin, Itävallan, Ruotsin ja Britannian puolesta maksettavia unionimaksuja, 74 milj euroa vuosi. Vasta nyt, perussuomalaisten joulukuussa 2010 ne kyseenalaistaessa ja puhemiesneuvoston näyttäessä vihreää valoa, sai niistä edes äänestää, tunnetuin seurauksin. Muut puolueet päättivät korskeasti sosialisteja myöten, että Suomi jatkakoon Thatcher -raipan maksua, 74 me/vuosi. Hallitusohjelmaan tämänkin oudon raipan kohtalo. Että maailmanloppuun astiko vuosittain pitäisi veronmaksajien raippaansa maksaa, aina vain uutta velkaa ottaen? Sitä vaan Portugalin kansan yleiseen mielipiteeseen yhtyen voi hämmästella, miksi Talvisodan sankarikansan on maksettava edellisten jo lyhyessä ajassa sovittujen velvoitteiden päälle sosialistihallituksen ja sen huijaripankkien kuprut. Portugalin kansa suosittelee Suomelta vain vaateapua kelvottomille poliitikoilleen.
  Portugali Euroopan mantereen ensimmäisenä maana näet jo 1100-luvulta alkaen harjoitti, kiitos aseistetun laivastonsa, raakaa siirtomaariistoa orjakaupan, öljy-, jalometalli-,sokeriruoko- ym bisneksessä suunnattomasti rikastuen. Portugalin 500-miljoonaisen Portugalinkielisten maiden yhteisön, (vrt, riistäjäbriteillä Brittiläinen imperiuminsa) Aasian, Afrikan ja Etelä-Amerikan, entisten siirtomaidensa suunnalta – Angola, Guinea Bissau, Kap Verde, Mosambik, Sao Tome, Principe, Senegal, Päiväntasaajan Guinea, Mauritia, Itä Timor, Karibia, Macao, Peru, Paraguay, Namibia, St Helena, Azorit, Madeira, Carreira, hännän huippuna Etelä Amerikan suurin ja maailman 5:nneksi laajin ja väkirikkain maa Brasilia – voisi löytyä puuttuvaa täkyä. Portugali hakee rahaa väärältä ilmansuunnalta, on kansalaismielipide Lissabonissa ilmestyvissä lehdissä. Vastahan viimeiset siirtomaasotansakin kävi vv. 1961-74 ennen kuuluisaa sosialistista neilikkavallankumoustaan v. 1974.

  Onneksi Brysselin taholta on, kiitos Soinin, alettu näyttää vihreää valoa Suomen Kataisen toimesta ehkä jo sovittujen velvoitteiden uudelleen neuvottelemiseksi. Annetaan siis Soinillekin työrauha. Tuntee opintomatkan jälkeen Brysselin isojen maiden konnuudet ja Bryssel tuntee Soininsa.

Jätä kommentti

css.php