Club Ilomieli palaa!

Päivän Turun Sanomissa oli Stefan Wallinin ihan loistava kirjoitus. Jo pelkästään tämän takia on hyvä että meillä on RKP;)

Kuka kuolasi sopivasti? http://www.ts.fi/ ”Eduskuntavaalit on pidetty ja äänet laskettu. Puolueille ja poliitikoille annetaan arvosanoja, mutta entä media? Miten se hoiti tehtävänsä? Ottivatko äänestäjät kantaa median sanelemiin vaaliaiheisiin kuten EU:n, Libyan tai Fukushiman vaikutuksiin Suomeen? Vai johonkin muuhun?”

Itse osallistuin noin 20 eri vaalipaneeliin ja vastasin yli 50 vaalikoneeseen- ja joka paikassa puhuttiin Portugalista, sukupuolineutraalista avioliitosta, ydinvoimasta, maahanmuutosta- ja se suomalainen arki unohtui kokonaan. Ei kiinnostanut ei sitten ketään. Mutta, peiliin katsoen, keskustellaan sitten vaalien välillä, mitä oikein tapahtuu ja mitä pitäisi tehdä. Eli, haaste kaikille kuntapäättäjille, nyt avointa ja reipasta keskustelua arjen palveluista, syistä ja seurauksista ja näkemykset kunnolla esiin. Vaalipaneelit muutenkin kuin vaalien alla, ja debatit, toriparlamentit, vuoropuhelut..

Seuraava Club Ilomieli jo toukokuulle- ja aiheena talousarvio 2012- mitä, missä ja milloin. Tule mukaan keskusteluun, olitpa puolesta, vastaan tai jotain siltä väliltä.

Jätä kommentti

css.php