Tekoja turvallisen arjen edistämiseksi

Kansalaisten huomiot arjen kehittämiskohdissa ovat tärkeä osaa hyvän kaupungin rakentamisessa. Viranomaisvalvonta ei millään yllä joka kohtaan, siksi toimiva ja nopea palautejärjestelmä on tärkeä osa turvallisen ja toimivan arjen syntymistä. Tässä huoli on herännyt liikenneturvallisuudesta, ja paikalliset urheiluseurat ovat reagoineet nopeasti ikävän onnettomuuden jälkeen. Nyt on kaupungin aika pohtia mitä asialle tehdään. Liikenneturvallisuus on erinomain n esimerkki asiasta, jossa meillä jokaisella on roolimme, kaupungilla olosuhteiden osalta, ja jokaisella tienkäyttäjällä oman toimintansa osalta.

”Rinkelinmäellä Kiekkoritarinkujalla sattui torstaina onnettomuus, jossa ylinopeutta ajanut autoilija törmäsi jalankulkijaan.

Alueella toimivat urheiluseurat ovat toistuvasti ilmaisseet huolensa Kiekkoritarinkujan turvallisuuteen. Tie on hiekkapäällysteinen ja levennetty Hakio-jääliikuntakeskuksen ja rinteen välissä. Tämä houkuttelee nuoria kuljettajia liikennerikkomuksiin.

Jäähallin läheisyydessä liikkuu satoja lapsia ja nuoria oheisharjoittelussa ja matkalla harjoituksiin. Jäähallien lisäksi tämä koskee ainakin salibandyhallin sekä tennishallin käyttöä.

Me alueella toimivat urheiluseurat – HPK-Juniorijääkiekko, Hämeenlinnan taitoluistelijat, Hauhon Sisun jääkiekkojaosto sekä Steelers Juniorisalibandy – vetoamme jälleen Hämeenlinnan kaupunkiin, jotta Kiekkoritarinkujan turvallisuutta saataisiin parannettua kunnossapitotoimin.”

Yllä mainittujen seurojen puolesta tämän kirjoitti toiminnanjohtaja Tommi Lindroos, HPK-Juniorijääkiekko ry.

Jätä kommentti

css.php